rg

NM lag, tropp og duo/trio

12-14. april, Bergen

Hilsen fra NGTFs president

Kjære gymnastikk- og turnvenner!

Mange har trent hardt fram mot dette norgesmesterskapet og føler at mye står på spill. Noen håper på å være med å sloss om de edleste medaljer, mens andre har som mål å være på den øverste delen av resultatlisten. Alle har de en ting felles, og det er å prestere sitt beste når det gjelder.

Ikke minst er det mange trenere, ledere, foreldre og andre som følger sine gymnaster med stor spenning. Mange er til stede her i hallen, mens andre følger med på resultatservice eller stream.

For de fleste av disse er ikke nødvendigvis det viktigste at gymnastene vinner eller tar medalje, men at man kommer gjennom mesterskapet med en opplevelse av mestring og at man tar med seg gode minner i arbeidet mot nye mål. Selv har jeg både konkurrert og vært dommer i en rekke norgesmesterskap i apparatturn. Jeg vet hvor spent man er og hvor mye det betyr å få ut sitt potensiale i et slikt mesterskap.

Avslutningsvis vil jeg rette en stor takk til Fana IL som arrangør. Vi vet alle hvor mye ressurser det kreves når mesterskap skal arrangeres og forbundet retter en stor takk til klubben og alle deres frivillige som bidrar til at dette garantert blir et minnerikt mesterskap.

Jeg ønsker alle lykke til med mesterskapet!

 

Norges Gymnastikk- Turnforbund
Torgeir Røinås Pedersen
President

Tilbake

rg